Certificarile de Project Management se pot obtine acum mai simplu si mai repede

681
0
Distribuiți:
Ilie Dragan PMP Manager Proiect Rita Mulcahy

Ilie Dragan PMP Manager Proiect Rita Mulcahy

Ilie Dragan PMP Manager Proiect Rita Mulcahy

O companie de training din Bucuresti a adus pe piata romaneasca, o metoda noua si recunoscuta mondial prin care pregatirea pentru examenele din cadrul PMI™ este simplificata si optimizata. EDU EUPC este autorizata de catre PMI™ (dar si de autoritatile nationale) pentru a oferi cursuri pregatitoare pentru toate examenele de certificare PMI™. Ceea ce diferentiaza, insa, EDU EUPC este faptul ca trainerii de aici aplica o metoda originala de invatare care reduce practic la un sfert timpul petrecut cu materialele didactice si garanteaza promovarea examenelor pentru minim 80% dintre candidati.

Aceasta metoda a fost brevetata de Rita Mulcahy, poate cel mai cunoscut trainer PMI ™ din lume, si este acum folosita de milioane de oameni care se pregatesc pentru a obtine certificarile PMI ™. Rita Mulcahy a inteles ca timpul necesar pentru parcurgerea materialelor pregatitoare este mult prea indelungat si a elaborat o serie de instrumente interactive de citire si evaluare a materiei.

Astfel, acum clasicul, PMP Exam Prep (aflat la editia a sasea), este un manual care evidentiaza aspectele esentiale ale materiei de curs cu trimiteri clare la PMBOK Guide si care permite cititorului sa se si auto-testeze cu seturi de intrebari intre capitole. Cartea contine peste 400 de intrebari tip grila care, odata rezolvate, garanteaza practic succesul la examen iar EDU EUPC pune la dispozitia tuturor cursantilor sai aceasta carte. Ea pote fi gasita si pe siteul edu.eupc.ro la sectiunea carti.

Pentru cei care simt nevoia sa recapituleze cele invatate, Rita Mulcahy a pregatit asa numitele FlashCards (carduri de notite), rezumate scurte urmate de o intrebare ale capitolelor si tematicilor esentiale din materia de curs.

Un produs cu mare cautare este softul PM Fast Track, o colectie impresionanta de peste 1500 de intrebari, raspunsuri si comentarii pe marginea materiei de examen, inclusiv posibilitatea de a simula examene.

Toate aceste materiale exista si in forma de carte audio. Pentru aspirantii la certificarile PMI™ care urmeaza cursurile EDU EUPC, compania include in materialele de curs si o simulare pe CD a examenului propriu-zis alaturi de toate materialele de mai sus.

Ilie Dragan, directorul general EDU EUPC si unul dintre trainerii companiei, concluzioneaza “EDU EUPC foloseste metoda de studiu a Ritei Mulcahy, cel mai cunoscut trainer PMI™ la nivel mondial pentru ca prin aceasta metoda si folosind materialele de tip Fast Track, cursantii pot sa studieze doar in jur de 60 de ore, comparativ cu cele 400 necesare in mod normal pentru promovarea examenelor PMI. Toti cursantii nostri au obținut recent un scor de 83.25% în urma unei simulări a examenului după absolvirea cursului, scor care asigura obtinerea certificarii.”

Primele cursuri pentru pregatirea examenelor de certificare PMI™ incep in februarie 2011 si puteti obtine mai multe informatii despre acestea pe siteul EDU EUPC. Puteti gasi mai multe informatii despre certificarile in management de proiect precum si cartile necesare pentru pregatirea acestor examene pe siteul companiei www.edu.eupc.ro.

Sursa articol: www.wall-street.ro
Distribuiți:

Lăsați un răspuns